Panna cotta

de danakarin in Dulciuri, 1 Sep 2013 | 6194 vizualizari

 

Asta e Desertul care il aplic atunci cand ma lasa fantezia...nu dau gres cu el niciodata
E prea simplu...

 

INGREDIENTE

  • 400 ml de smantana de frisca
  • 50 g de zahar
  • miezul de la un Barton de vanilie sau zahar vanilat
  • 3 foi de gelatina
  • fructe dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Fierbem frisca nebatuta cu zahar si vanilie, adaugam gelatina  si amestecam pana se topeste si omogenizeaza totul. . Umezim niste forme sau cescute, turnam compozitia, dam la rece sa se intareasca. cand vrem sa servim, peste vreo 2-3 ore, Introducem formele in apa fierbinte, ca sa se desprinde mai usor crema de pereti, rasturnam pe farfurioare si decoram cu pure de capsune sau cu fructe de padure intregi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Miha 1

02.09.2013, 10:40

simplu si bun!

Rocsi 1

02.09.2013, 11:17

Mmm delicios!

danakarin 1

03.09.2013, 00:29

Va multzumesc tuturor. Ma bucur ca il apreciati cu atata darnicie!

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu ciocolata si cafea